Διαλέξτε τον τύπο δωματίου
Διαμονή

Superior Room

1 Superior Room
22μ2 για 2-3 άτομα ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα
Τα superior δωμάτια βρίσκονται σε όλα τα κτήρια, με θέα πισίνα ή τον εσωτερικό χώρο.

2 Executive Loft Suite – Pool/Sea View
32μ 2-3 άτομα ιδιωτικό μπαλκόνι
Το Executive Loft Suite είναι ένα κατάλυμα 2 επιπέδων, το οποίο διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι και μπάνιο στον κάτω όροφο, ενώ το υπνοδωμάτιο είναι στον επάνω όροφο. Τα επίπεδα δεν είναι εντελώς χωρισμένα, αλλά παρέχουν κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτές οι σουίτες είναι στον πρώτο όροφο με μπαλκόνι και διαθέτουν θέα στην πισίνα και στην θάλασσα.

Executive Loft Suite

3 Executive Loft Suite – Inland View
32μ 2-3 άτομα ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα
Το Executive Loft Suite είναι ένα κατάλυμα 2 επιπέδων, το οποίο διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι και μπάνιο στον κάτω όροφο, ενώ το υπνοδωμάτιο είναι στον επάνω όροφο. Τα επίπεδα δεν είναι εντελώς χωρισμένα, αλλά παρέχουν κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτές οι σουίτες βρίσκονται στο ισόγειο και διαθέτουν θέα στην ενδοχώρα.

Sharing Pool Suite

4 Sharing Pool Suite
26μ2 2-3 άτομα κοινόχρηστη βεράντα & πισίνα
Για κάποιον που ανυπομονεί να περάσει χαλαρές μέρες δίπλα στην πισίνα και ταυτόχρονα να απολαύσει την ηρεμία, το Sharing pool Suites (26 m2) θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Presidential Suite

5 The Aloe VIP Suite Sea View & Jacuzzi
36μ2 έως 2 άτομα μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα
Η υπερσύγχρονη σουίτα εξασφαλίζει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, πάνω από τον κόλπο της Σούδας, από το υψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου με απόλυτη ιδιωτικότητα.

EL
Aloe Suites facebook Aloe Suites  instagram Aloe Suites  linked in

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Or Contact us