Ευεξία – Καλλωπισμός – Ευζωία
Εμπειρία ευεξίας

Aloe Spa

Ocean Spa
ΟΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΕΞΙΑΣ
Το πρόγραμμα ευεξίας μας προσαρμόζεται ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες και στόχους υγείας, και έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της υγείας και της ζωτικότητας – σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό του Wellness για περισσότερες πληροφορίες και τιμές!

null

ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μασάζ

SCALP

Το μασάζ του δέρματος της κεφαλής αυξάνει την παραγωγή σεροτονίνης, μιας χημικής ουσίας στο σώμα που ενισχύει την ευτυχία και την ευημερία. Μια τέλεια επιλογή μόνη της ή ως πρόσθετη θεραπεία σε άλλα μασάζ.

null

Μασάζ 30'

ΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ

Το μασάζ ποδιών είναι μια απλή και αποτελεσματική μέθοδος για να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας. Βασίζεται στις αρχές της ρεφλεξολογίας των ποδιών και περιλαμβάνει την άσκηση πίεσης στα βασικά σημεία του ποδιού ώστε να νιώσετε τα οφέλη. Αυτό το μασάζ λειτουργεί επίσης σε ολόκληρο το πόδι με έμφαση στην κνήμη.

null

Μασάζ 30'

ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΧΑΙΝΑΣ

Ένα μασάζ πίεσης που επικεντρώνεται στη συσσώρευση πίεσης και μυϊκής έντασης σε όλες τις περιοχές  γύρω από το λαιμό, τους ώμους και την πλάτη. Αυτό το μασάζ ενθαρρύνει τη χαλάρωση, ανακουφίζει από το άγχος, βελτιώνει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τους μυς.

null

Μασάζ 50'

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ

Μια ιδανική επιλογή για αρχάριους ή ως το πρώτο μασάζ στις διακοπές για να βγείτε από το άγχος της καθημερινότητας. Είναι ο συνδυασμός μιας ποικιλίας τεχνικών μασάζ. Η εφαρμοζόμενη πίεση είναι μαλακή έως μέτρια. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με ένα εξατομικευμένο μασάζ με άρωμα. Μια συλλογή από αιθέρια έλαια για μια χαλαρωτική, αναζωογονητική και χαλαρωτική εμπειρία.

null

Μασάζ 50'

ΒΑΘΥ ΜΑΣΑΖ ΙΣΤΟΥ

Ένα μασάζ που απευθύνεται στα υποστρώματα του μυός για να απελευθερώσει χρόνια πρότυπα μυϊκής έντασης και απώλεια ευελιξίας και κίνησης. Προσαρμοσμένη στην προνομιούχα πίεση, χρησιμοποιώντας αργό αντιβράχιο, χέρια και μασάζ αγκώνα.

null

Μασάζ 60'

ΜΑΣΑΖ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Βελτιώστε την εμπειρία του spa σας, παρέα με κάποιον ειδικό. Τα ζευγάρια, οι καλύτεροι φίλοι, οι μητέρες και οι κόρες, οι πατέρες και οι γιοι μπορούν να απολαύσουν ένα μασάζ δίπλα-δίπλα σε μια αίθουσα για δύο.

null

SAUNA
Για την χαλάρωσή σας, τα ξενοδοχεία μας προσφέρουν δύο σάουνες, που δημιουργήθηκαν από έναν άριστο τεχνίτη από τη Φινλανδία. Καθημερινά από τις 12:00 έως τις 16:00 οι σάουνες είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες μας (απαιτείται προ-κράτηση), ενώ εκτός αυτών των ωρών μπορεί να γίνει κράτηση για ιδιωτική χρήση με επιπλέον χρέωση 35 ευρώ την ώρα (μέγ. 4 άτομα).

null
Aloe - Sauna

PERSONAL TRAINING
Ποιος είπε ότι οι διακοπές είναι μόνο ξεκούραση; Βελτιώστε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση με μια ασφαλή και αποτελεσματική προπόνηση υπό την καθοδήγηση του επιστημονικά καταρτισμένου εκπαιδευτή μας. Τα μεμονωμένα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν τη δύναμη, να μειώσουν το σωματικό λίπος, να βελτιώσουν την αντοχή και να αυξήσουν τον μυϊκό ιστό άμεσα και αποτελεσματικά.
Η χρήση του γυμναστηρίου επιτρέπεται για έως 4 άτομα ταυτόχρονα.

Προσφέρετε στον εαυτό σας μία μοναδική εμπειρία ευεξίας & χαλάρωσης! 

null
Aloe - Gym
EL
  • EN
  • EL
  • DE
  • FR
Aloe Suites facebook Aloe Suites  instagram Aloe Suites  linked in

OFFERS

Or Contact us