Τραβήξτε μια καρέκλα. Δοκιμάστε.
Η ζωή είναι τόσο νόστιμη

Aloe - Breakfast

Το πρωινό μας
Το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Το πρωινό στο Aloe Boutique Hotel & Suites σερβίρεται από τις 07:30 έως τις 10:30, αλλά να είστε σίγουροι ότι είναι επαρκές για όλη ημέρα. Ζεστές ή κρύες επιλογές, πάντα φρέσκες & νόστιμες.

Ελάτε και νιώστε την πρωινή αγάπη!
Πρωινό
από τις 7.30 πμ έως τις 10.30 πμ

Κάθε πρωί σερβίρεται Early Breakfast από τις 7.30πμ

Δυνατότητα room service, εάν το ζητήσετε από την προηγούμενη ημέρα. 

null
Pool Bar

Aloe Pool Bar
Αυτό είναι ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, επομένως ένα ωραίο κοκτέιλ δεν γνωρίζει χρονοδιαγράμματα. Διεθνή και ελληνικά κοκτέιλ, μπύρες, ποτά, χυμοί και πολλά άλλα. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε την ηρεμία και την ησυχία στην βεράντα και στην πισίνα.

Ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι μετά τα μεσάνυχτα

null

Aloe Snack Bar
Η επιλογή πιάτων στο Aloe Snack Bar,γίνεται από τις 12:00 έως τις 18:00. Νόστιμα, φρέσκα και υγιεινά πιάτα, με τα καλύτερα τοπικά προϊόντα, φτιάχνονται προσεκτικά από τον σεφ μας. Απολαύστε τη δική μας εκδοχή των ευρέως γνωστών σνακ, με την προσθήκη αγαπημένων μας υλικών, που ετοιμάζονται με απόλυτη φροντίδα.

Σκεφτείτε πριν το σνακ σας.
Επιλογή πιάτων
από τις 12.00 μμ έως τις 18.00 μμ

null
Aloe - Wine in Restaurant

Aloe Dinner
Η πρόταση του ξενοδοχείου για το δείπνο σας, συνδυάζει τον μπουφέ για ορεκτικό, σαλάτες και επιδόρπια, καθώς και για κύρια πιάτο, υπάρχει μια πληθώρα επιλογών που σερβίρονται για να καλύψουν όλα τα γούστα. Ποιότητα, ποικιλία, ισορροπημένες προτιμήσεις και καλή γεύση ελληνικής και κρητικής γεύσης. Συνοδέψτε το δείπνο σας με ένα καλό ελληνικό κρασί από τον κατάλογό μας.

“Η τροφή να είναι το φάρμακό σας και το φάρμακο να είναι τροφή σας”
Γνωμικό του Ιπποκράτη
από τις 19.00 μμέως τις 22.00 μμ

null
EL
Aloe Suites facebook Aloe Suites  instagram Aloe Suites  linked in

OFFERS

Or Contact us