Γεωργιούπολη και Λίμνη Κουρνά

Η Γεωργιούπολη βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της περιοχής του Αποκόρωνα και απέχει 30 λεπτά από το Aloe Boutique Hotel & Suites. Βρίσκεται σε έναν πανέμορφο κόλπο με μια μεγάλη αμμώδη παραλία και είναι ένας από αυτούς τους Κρητικούς προορισμούς που προσελκύουν με την ακαταμάχητη φυσική ομορφιά και τον καθαρό αέρα, αρωματισμένο από ευκαλύπτους.
Στις παραλίες της Γεωργιούπολης το kitesurfing είναι πολύ διαδεδομένο, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικές για αυτό το άθλημα.
Η Γεωργιούπολη έχει πάντα κάτι να προσφέρει στους επισκέπτες της: παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες, καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, σούπερ μάρκετ και πολλά καταστήματα με σουβενίρ που σας προσκαλούν να εξερευνήσετε στον ελεύθερο σας χρόνο!

Είναι ιδανικό για παρέες φίλων και ζευγαριών που αναζητούν χαλαρωτικές διακοπές χωρίς να χάνουν τη νυχτερινή διασκέδαση σε μπαρ και εστιατόρια. Τέλος, το κυριότερο σημείο της Γεωργιούπολης είναι το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, το οποίο είναι χτισμένο στο τέλος μιας μικρής προβλήτας. Η εκκλησία από μακριά μοιάζει να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας και αξίζει μια επίσκεψη.

Μόνο 3 χλμ. από τη Γεωργιούπολη βρίσκεται η λίμνη του Κουρνά, όπου αυτό το όμορφο τοπίο είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις της φύσης. Είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ σημαντικό μέρος του ελληνικού οικοσυστήματος, καθώς είναι η μόνη περιοχή στην Κρήτη όπου υπάρχει άφθονο γλυκό νερό όλο το χρόνο. Επίσης φιλοξενεί μεγάλο αριθμό πτηνών, ζώων και σπάνιων ειδών χελωνών που είναι μόνιμοι κάτοικοι αυτού του φιλικού υγροτόπου.

Η λίμνη Κουρνάς είναι το ιδανικό μέρος για μια χαλαρωτική βόλτα το απόγευμα ή για μια ημερήσια εκδρομή. Εκεί υπάρχουν καφετέριες και ταβέρνες, που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη λίμνη. Επίσης μπορείτε να κάνετε μια δροσιστική βουτιά στα ζεστά γαλαζοπράσινα νερά της λίμνης ή ακόμη και να απολαύσετε μια βόλτα με ένα θαλάσσιο ποδήλατο.
Σε κάθε περίπτωση, η Γεωργιούπολη και η λίμνη Κουρνά βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για εξερεύνηση και εκδρομές και αποτελούν γειτονικές περιοχές με μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον.

EL
Aloe Suites facebook Aloe Suites  instagram Aloe Suites  linked in

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Or Contact us
Book now Menu book event